FunX

Zenuwslopende remixronde in halve finale SuperSongDag

  1. Newschevron right
  2. Zenuwslopende remixronde in halve finale SuperSongDag

In de halve finale van SuperSongDag namen Makkie, deBrotherz, Karlyn en Rootsz het tegen elkaar op met een remix. Rapper Winne en Aldo Bruining van ADE Beats beslisten uiteindelijk welke drie kandidaten naar de finale mochten.

RemixRonde

Makkie had voor de halve finale een remix van Lil Kleine's Vakantie voorbereid die de jury beter vond klinken dan het origineel. De lat van deBrotherz lag deze week hoog met een remix in een remix van DJ Snake, Justin Bieber en Lange Frans. Karlyn deed een interessante mashup van The Weeknd en Fetty Wap en tot slot bracht Rootsz heel veel vuur op zijn remix van Bryson TillerĀ“s FunXhit Exchange.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Afscheid van deBrotherz

De lat van deBrotherz bleek in de halve finale iets te hoog te liggen. Winne vond dat het duo het te moeilijk voor zichzelf had gemaakt door veel zang toe te passen: "Het was niet altijd zuiver en in deze fase moeten we daar strenger op letten." Het tweetal accepteerde de uitschakeling als een winnaar: "Ik denk dat we nu verder zijn dan toen we aan SuperSongDag begonnen. Dat is mede dankzij de goede feedback die we in de show hebben gehad," aldus deBrotherz.

Makkie

deBrotherz

Karlyn

Rootsz

Ster advertentie
Ster advertentie