FunX

Drake op #1 met Hold On, We're Going Home

  1. Newschevron right
  2. Drake op #1 met Hold On, We're Going Home
Drake is de nieuwe nummer #1 in de XChart! De Canadese rapper/zanger heeft de bovenste positie van de FunX hitlijst veroverd met zijn succesvolle single Hold On, We're Going Home, waarop hij samenwerkt met Majid Jordan. Drake zingt in zijn nummer één single over een 'keurig meisje' met 'goede intenties' die hij mee naar huis wil nemen.



Worst Behavior
Hold On We're Going Home is afkomstig van Drake's derde studioalbum 'Nothing Was The Same'. De populaire rapper/zanger heeft eerder deze week ook de videoclip van zijn nieuwe single Worst Behavior uitgebracht, die in zijn vaders geboortestad Memphis, Tennessee is opgenomen. In de 10-minuten durende clip komen Juicy J, Turk, Project Pat en zijn vader Dennis Graham in beeld.



Drake in Ziggo Dome
Kan je geen genoeg krijgen van Drake? Dan weet je vast ook dat de Canadees op 5 maart naar de Ziggo Dome komt voor FunX presents Drake. Special guest is The Weeknd. De kaartverkoop is begin deze maand van start gegaan en One'sy gaf in ClassX al de eerste kaarten weg. Hou FunX goed in de gaten, want binnenkort zouden we wel eens meer kaarten voor het concert kunnen weggeven.http://www.youtube.com/watch?v=GxgqpCdOKak
Ster advertentie
Ster advertentie