FunX

Dries Roelvink wil duet met Ruth Jacott

  1. Newschevron right
  2. Dries Roelvink wil duet met Ruth Jacott
Dries Roelvink wil graag een samenwerking met Ruth Jacott op zijn nieuwe album. "Ik heb ooit een concert gegeven in het concertgebouw in Amsterdam, toen heb ik met haar een duet gezongen. Als ik er nou nog naar luister denk ik, hey dat was leuk" vertelde Dries vanochtend in Start. "Ze weet het nog niet, maar ik ga haar benaderen," verklapte hij.

Persoonlijk

Roelvink werkt momenteel hard aan zijn nieuwe album, waarvoor hij de alle nummers zelf schrijft. Het wordt voor de eerste keer persoonlijk, je schrijft over je eerste liefdes, over mensen die je verloren bent en over gelukkige momenten," zegt de zanger.

Gordon naar de maan

In het FunX kruisverhoor gaf Dries Roelvink aan dat hij het liefst Gordon een enkeltje naar de maan zou geven. "Gordon is niet iemand waarmee ik goed bevriend ben. Ik kan niet met hem opschieten, omdat hij de humor zoekt op iemands anders rug."

Frans Bauer & Wolter Kroes

In tegenstelling tot Gordon noemt Dries zijn collega Frans Bauer een goede vriend. "Ik kan met Frans goed opschieten. Die is helemaal open. Als je hem één minuut spreekt weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. Toen mijn zus overleed was hij de eerste die op de stoep stond om te zeggen: sterkte," vertelde Roelvink. Verderop in het kruisverhoor wordt Wolter Kroes door Dries Roelvink genoemd als zijn grootste concurrent.

EK-song

Dries Roelvink was te gast naar aanleiding van zijn nieuwe EK-single Oehhh…roept heel Oranje. De titel slaat op het oehh-moment waarbij de bal net niet in het doel gaat.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F49433196&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie