FunX

Nederlandse Natalie La Rose tekent bij Flo Rida

  1. Newschevron right
  2. Nederlandse Natalie La Rose tekent bij Flo Rida
Ze was choreografe bij So You Think You Can Dance en was te zien in verschillende tv commercials. Ook danste ze in diverse Nederlandse live shows en onlangs tekende ze een platencontract bij het label IMG van de Amerikaanse rapper Flo Rida: Natalie La Rose.

In Start vertelde Natalie aan Fernando hoe ze met Flo Rida in contact kwam."Twee jaar geleden heb ik hem in LA ontmoet in een club. Ik heb toen gezegd dat ik graag met 'm wil werken. Dat vond ie wel interessant." Dat leek een slimme zet van Natalie want voordat ze het wist toerde ze met de rapper als lead zangeres. Ze traden o.a.samen op in Brazilië en Australië:

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube-nocookie.com/embed/Orz1FrQG810" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Duet?
Fernando vroeg Natalie wat we van haar kunnen verwachten nu ze getekend is door Flor Rida. Een eigen album? Een duet? En welke celebrities ontmoette Natalie vorige week allemaal tijdens de Grammy's?
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F79754942"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie