Naar homepage
FunX

Movietime: verfilming Carrie onnodig?

  1. Newschevron right
  2. Movietime: verfilming Carrie onnodig?
Het bekende boek Carrie, waarmee Stephen King in 1974 doorbrak, is twee jaar later verfilmd. Van deze succesvolle film is een remake gemaakt. "Het is best een aardige film geworden voor een remake, meestal zijn remakes slechter. Ook deze film kan niet tippen aan het origineel, maar het is wel een spannende en intrigerende film. Alleen je blijft je wel afvragen: waarom moest dit? Want als je de oude versie kijkt is het ook nog steeds goed, dus het voegt weinig toe aan het origineel," vertelde Robbert in Start.

Het Diner
De bestseller 'Het Diner' is verfilmd en dit is volgens Robbert Blokland goed gelukt. De (film)journalist heeft zich goed vermaakt in de bioscoop: "De film is niet te lang, het is lekker een anderhalf uur en de acteurs zijn erg goed." Het is zo geslaagd dat ze in Hollywood ook al bezig zijn met het opzetten van een Amerikaanse versie van de film. Cate Blanchett gaat daarbij haar regiedebuut maken.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/119001772"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/j-VcPDkTySQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="325" src="//www.youtube.com/embed/ISgkgQxKq1k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie