FunX

Glennis Grace trots op AGT-auditie: "Zelfs mijn haters gunnen me dit"

foto: YouTube: America's Got Talent
  1. Newschevron right
  2. Glennis Grace trots op AGT-auditie: "Zelfs mijn haters gunnen me dit"

Enkele maanden geleden deed Glennis Grace auditie voor America's Got Talent en gisteren was dat eindelijk te zien op de Amerikaanse televisie en op YouTube. De zangeres wordt nu overspoeld met positieve en enthousiaste reacties. Ook van Fernando, die haar vanmorgen even opbelde in Start.

Haters

Uit alle media-aandacht blijkt wel dat iedereen het leuk vindt dat er een Nederlandse artiest meedoet aan het programma. Glennis vindt het geweldig dat heel Nederland achter haar staat: "Zelfs mijn haters gunnen me dit."

Eng

De auditie zelf heeft Glennis als "doodeng" ervaren. Ze was vooral benieuwd naar de mening van Amerika's meest gevreesde jurylid Simon Cowel. "Ik wilde weten wat hij van mijn stem vond." De blik op zijn gezicht en het feit dat hij haar na het optreden een staande ovatie gaf, zegt genoeg: Simon is fan.

"Hij was waarschijnlijk in een hele goede bui."

Doorbraak

Glennis hoopt met haar deelname aan dit programma door te breken in Amerika. Dankzij een viralvideo van een optreden van haar, waren er al een aantal deuren geopend. Het filmpje is zelfs de reden dat ze nu in America's Got Talent staat: "De mensen van het programma zoeken op het internet naar talenten en zo zijn ze bij mij gekomen."

Overgehaald

De zangeres zei niet meteen 'ja' op de vraag of ze mee wilde doen aan de talentenjacht. Na wat getwijfeld te hebben, was het haar zoontje die haar overhaalde. De twaalfjarige Anthony overtuigde zijn moeder dat ze "gek zou zijn" als ze het niet zou doen.

"Anthony beseft wat er kan gaan gebeuren en hij staat volledig achter mij."

Ster advertentie
Ster advertentie