FunX

Bollebof deelt zijn eerste #Bollevlog

  1. Newschevron right
  2. Bollebof deelt zijn eerste #Bollevlog

Bollebof is begonnen met vloggen. En bij een YouTube-kanaal hoort natuurlijk een toepasselijke naam: de eerste #Bollevlog is een feit! Vanmorgen vertelde hij in Start waarom ook hij zich mee liet slepen door de vloghype.

''Ik moet eraan toegeven. Ik vind het zonde om het niet te doen, want alles op Snapchat is na 24 uur verdwenen. Al die mooie dingen die je meemaakt, plekken waar je komt, mensen die je ontmoet... Die zijn nu gewoon blijvend op de vlogs.''

Wereldwijd

In de eerste vlog neemt mister bunda je mee van Dubai naar Rotterdam en Cabo. Ook is te zien dat Bollebof bezig is met een huis bouwen in Cabo. Fernando was benieuwd of dat betekent dat hij Nederland gaat verlaten.

''Nee, dat niet. Dat betekent, dat als je moe bent, je gewoon even daarnaartoe kan.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chagrijnig

Aankomende zondag komt er een nieuwe vlog uit, waarin hij naar Aruba, Curaçao en Suriname gaat. Hoewel Bollebof wil proberen om elke zondag een nieuwe vlog te droppen, vindt hij zijn nieuwe bezigheid nu al niet meer zo gemakkelijk als het in eerste instantie leek.

''Ik zie altijd die vloggers, superhappy. Je moet het in je hebben. Ik ben soms zomaar drie dagen chagrijnig, dan ga ik echt niet filmen.''

Ster advertentie
Ster advertentie