Naar homepage
FunX

Rico Verhoeven: "Vrij makkelijk gewonnen"

  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven: "Vrij makkelijk gewonnen"
Rico Verhoeven heeft het voor elkaar gekregen! De Nederlandse kickbokser is afgelopen zaterdagnacht Glory wereldkampioen geworden in de zwaargewicht klasse. Hij nam het in Los Angeles op tegen de Roemeen Daniel Ghita. Rico vertelde vanmorgen in Start dat hij niet veel moeite had met de wedstrijd: "Ik kon lekker m'n spelletje spelen, ik kon lekker m'n punten maken. Dus voor mijn gevoel had ik vrij makkelijk gewonnen."

Rico kon na de overwinning de felicitaties van zijn tegenstander vergeten. Daniel was het niet eens met de beslissing van de jury; hij vond namelijk dat hij had moeten winnen. Verhoeven en de Roemeen stonden eerder tegenover elkaar in de ring. Toen vond Ghita ook al dat hij had moeten winnen terwijl Rico als winnaar uit de strijd kwam.

De wedstrijd wordt aankomende zaterdag op RTL 7 herhaald.

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/155774697&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie