FunX

Soufiane Eddyani blijft altijd Tranquille: ''Laat die smile zien, hoe lelijk je tanden ook zijn''

  1. Newschevron right
  2. Soufiane Eddyani blijft altijd Tranquille: ''Laat die smile zien, hoe lelijk je tanden ook zijn''

Soufiane Eddyani gaat de ring in! Maar niet om te vechten: ''Dat mag Jamal Ben Saddik doen!'' Soufiane Eddyani heeft net de clip uitgebracht van zijn track Tranquille, in samenwerking met Ali B. De track zal niet alleen te horen zijn in de nieuwe film Patser, maar ook tijdens Glory 49 - Redemption.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nederland-België

Tranquille is namelijk het opkomstnummer van Jamal Ben Saddik in het gevecht tegen Rico Verhoeven. Jamal Ben Saddik vertelde aan FunX dat hij ontzettend blij is met de support van Soufiane en Ali: ''Aankomende zaterdag ga ik iedereen die mij support, belonen.'' En de liefde is wederzijds vertelt mede-Antwerpenaar Soufiane aan Fernando in Start.

''Ik vind het een hele grote eer dat Tranquille het opkomstnummer van Jamal Ben Saddik is. Het past perfect bij hem. Ik kom uit Antwerpen, Jamal Ben Saddik ook. Het is een beetje een Nederland-België-ding.''

Tranquille

Waarom heet de nieuwste track eigenlijk Tranquille? ''Het maakt niet uit wat er gebeurt, blijf gewoon rustig.'' Zelf vindt Soufiane zijn rust bij vrienden, familie en natuurlijk zijn stad Antwerpen.

''Je moet gewoon blijven lachen. Laat die smile zien, hoe lelijk je tanden ook zijn.''

Patser

Tranquille is één van de soundtracks van de aankomende film Patser van Adil El Arbi en Bilal Fallah. Soufiane laat weten dat er binnenkort een album komt bij de film. Net als Obesitas, is dit één van de tracks die hierop te horen zal zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie