FunX

Medium Liesbeth voorspelt internationaal succes voor Broederliefde

  1. Newschevron right
  2. Medium Liesbeth voorspelt internationaal succes voor Broederliefde

Vandaag was medium Liesbeth te gast bij Fernando. Zij is spiritueel begaafd, maar wordt niet graag glazenbolkijkster genoemd: "ik hou niet van dat zweefteverige gedoe". Zoals Liesbeth het zelf ziet: haar zintuigen zijn overbelast en het voorspellen is een soort oergave. In Start deed ze haar voorspellingen over de toekomst van Nederland, Broederliefde en Fernando.

president

Vorig jaar deed Liesbeth al de voorspelling dat Trump de Amerikaanse verkiezingen zou winnen. Ze kreeg daar toen veel bedreigende reacties op, maar uiteindelijk bleek ze gelijk te hebben. Volgens Liesbeth gaat Trump het heel goed doen als president: "je zult merken dat er iets gaat veranderen door hem." Liesbeth deed ook alvast een voorspelling over de aankomende Nederlandse verkiezingen. Geert Wilders wordt geen president, denkt zij.

Broederliefde

Fernando vroeg Liesbeth ook naar de toekomst van Broederliefde. Het was voor hun een mooi muzikaal jaar in 2016. Gaan ze dat ook voorzetten in 2017? Liesbeth heeft naar de muziek geluisterd en heeft bijzonder goed nieuws.

"Deze jongens krijgen een kleine, rustige internationale doorbraak in 2017. Over een jaar of twee of drie zie ik ze toch wel in Amerika optreden en vooral heel erg goed doen in Azië, maar het heeft wat tijd nodig."

fernando's carrière

Eerder dit jaar was spiritueel medium Liesbeth van Dijk al te gast bij FunX om de toekomst van Jaimy van de Avondshow te voorspellen. Zij gaf aan dat hij rust nodig had en die heeft hij gevonden in zijn wereldreis die hij nu aan het maken is. Vandaag deed ze ook een voorspelling voor Fernando. Volgens Liesbeth zal hij tot 2019 vrijgezel blijven. Dat komt, zegt ze, omdat hij in 2017 en 2018 hard zal werken aan zijn carrière.

"In 2019 kent heel Nederland Fernando."

Ster advertentie
Ster advertentie