FunX

Een toekomst voorspellen met koffiedik kijken?

  1. Newschevron right
  2. Een toekomst voorspellen met koffiedik kijken?

Kun je de toekomst voorspellen aan de hand van koffiedik kijken? Morad & Shay wilden dit met eigen ogen zien en nodigden Nur Ozgunes uit. Nou is een helderziende en zij kan koffiedik lezen. Aan de hand van het overgebleven koffiedik van de kopjes koffie van Morad en Shay, deed zij alvast wat voorspellingen voor 2017.

hoe dan?

Nur zette zelf twee kopjes Turkse koffie. Nadat Morad en Shay deze opgedronken hadden, bleef er bij beiden nog wat koffiedik over. In dit restje zit een verhaal. Aan de hand van de lijntjes en vormen kan Nur in mensen hun leven kijken. Ze deed al eerder een keer een onthulling op SBS shownieuws, waarin ze voorspelde dat Yolantha zwanger was.

toekomst

Nur begon het eerste met het lezen van Morads koffiedik. Het eerste wat haar opviel was dat Morad vermoeid is en een moeilijk jaar achter de rug heeft. Maar ze had ook goed nieuws.

"In 2017 ga je er even er tussenuit, je bent toe aan vakantie. En in 2017 komen er echt veel nieuwe dingen op je pad. Je gaat extreme nieuwe projecten in. Ik zie succesvolle lijnen en een nieuwe relatie."

Ook voor Shay had ze een spannende onthulling.

"Je bent een beetje uitgebrand. Er zijn twee hele grote projecten waar jullie samen in gaan. Er gaan hele grote successen komen. In 2017 gaat er iets komen dat jou blij maakt. Net alsof je iemand hebt gemist en diegene heel lang niet hebt gezien. Diegene gaat weer opdagen."

Ster advertentie
Ster advertentie