FunX

SFB: "We zijn divers, dus teruggaan naar die sound van RTL is goed gelukt"

  1. Newschevron right
  2. SFB: "We zijn divers, dus teruggaan naar die sound van RTL is goed gelukt"

Het is vandaag SFB-day en dat komt allemaal door hun nieuwe album Reset The Levels III! Op het album dat vandaag is gedropt, staan tracks als Shutdown, Drip, One Time en Machine. Vanochtend waren ze in Start om over Reset The Levels III te vertellen.

reset the levels

Na RTL 1 en 2 was het voor SFB weer even tijd om de levels nog een keer te resetten. De guys hebben met z'n vieren heel wat doorstaan, dus het was alleen maar juist dat ze nog met een derde versie van RTL zouden komen. Tevreden zijn ze zeker: "We zijn ver gekomen, dus het moest wel. We zijn blij dat we dit project eindelijk konden afronden", vertelde Frenna. Ondanks dat ze vorig jaar 77 Nachten dropten, dat een beetje een andere sound heeft, wilde SFB de RTL-sound toch nog laten terugkomen.

Priceless: "Dit is gewoon die RTL vibe. We zijn teruggegaan naar het begin en we wilden gewoon iets in de trap richting doen. We zijn divers, dus teruggaan naar die sound is voor mijn gevoel wel gelukt."

beat the competition

Vandaag werd er geen karaoke- of introspel gespeeld, maar juist Beat The Competition. Fernando stelde SFB een aantal pittige vragen waar zij zo snel mogelijk antwoord op moesten geven. Kan SFB de druk aan?

Heb je Reset The Levels III nog niet gehoord? Check het dan hieronder!

FunX music awards

SFB is genomineerd voor de FunX Music Awards. De groep maakt kans op de award voor Best Video en de award voor Best Group. Daarbij maakt Frenna ook nog kans op de Artist of the Year-award! Heb jij al gestemd?

Ster advertentie
Ster advertentie