FunX

Luister nu naar de FunX Zomer Top 500!

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Luister nu naar de FunX Zomer Top 500!

De zomer is momenteel in volle gang en met dit heerlijke weer wil je natuurlijk genieten van je favoriete zomerse tracks. Bij FunX ben je aan het juiste adres, want vanaf dinsdag 20 juli tot en met vrijdag 23 juli hoor je dagelijks de beste zomerse tunes aller tijden voorbijkomen in de FunX Zomer Top 500!

Zomerse vibes

De aftrap van de FunX Zomer Top 500 wordt verzorgd door niemand minder dan Gilly en vanaf 20 juli hoor je tot en met vrijdag 23 juli tussen 10:00 en 19:00 uur jouw favoriete zomertunes. De gezelligheid stopt echter niet om 19:00 uur, want FunX gaat in de avonduren tussen 19:00 en 23:00 lekker door met de Zomer Top 500 Avondshow. Tijdens de Avondshow kun je niet alleen genieten van nog meer zomerse vibes, maar schuiven ook verschillende artiesten aan, zoals Ir Sais, Yanno, Afrobros en DJ Wef.

Spelletjes

Zoals je van FunX gewend bent, kun je als luisteraar uiteraard deelnemen aan deze gezelligheid met leuke spelletjes. Zo spelen we elke dag tijdens de FunX Zomer Top 500 het spel 'Ik ga op reis en ik neem mee'. Tijdens de show geeft de DJ een cryptische omschrijving van een item die je absoluut niet mag missen op reis in de zomer. Aan jou de taak om te raden welk item de DJ bedoelt.

Cocktails

Alsof dat niet genoeg is, presenteert FunX elke dag tijdens de FunX Zomer Top 500 een zomerse cocktail. FunX-reporter Camille heeft elke dag een gloednieuwe report waarin ze samen met een trainer zelf de cocktails maakt. Tegelijkertijd droppen we op het TikTok-account van FunX een instructiefilmpje, zodat je deze heerlijke cocktails helemaal zelf thuis kunt maken.

Benieuwd naar de 500 beste zomerse tracks aller tijden? Check de hele lijst hier.

Ster advertentie
Ster advertentie