FunX

Micka ontmoette Barack Obama: "Het was als een Amerikaanse actiefilm"

foto: Privéfoto
  1. Newschevron right
  2. Micka ontmoette Barack Obama: "Het was als een Amerikaanse actiefilm"

Niemand minder dan Barack Obama was de afgelopen dagen in Nederland. Hij bezocht ons land om een show te geven in de Ziggo Dome op maandagavond en maakte gebruik van de gelegenheid om ook een beetje sightseeing te doen. En dat bracht hem naar de Beemster, waar hij ging lunchen bij het restaurant van Micka's ouders. Hoe het was om Obama te ontmoeten, vertelt Micka in Start met Fernando.

Actiefilm

"Hij is eigenlijk voornamelijk bij ons terechtgekomen doordat zijn hele security team dat voor hem had geregeld", vertelt Micka, die gisteren bij het restaurant van zijn ouders aan het werk was toen Obama en zijn team binnen kwamen lopen. "Het was gewoon letterlijk zoals in een Amerikaanse actiefilm, precies zoals je je kan voorstellen: ze waren lekker 'extra', zoals Amerikanen zijn."

The Goat

Obama bestelde een salade geitenkaas voor lunch. Of Micka het gerecht nu naar hem gaat vernoemen? "The GOAT'S goatsalad" is volgens hem zeker een mogelijkheid. Veel woorden heeft Micka verder niet met de oud-president gewisseld. Wel heeft Obama, die overigens een fooi van 20 euro achterliet, tegen Micka's moeder gezegd dat ze hem goed had opgevoed. "Hij vond me een toffe kerel. Als dat uit Barack Obama's mond komt, dan kan je dat mooi in je zak steken."

Micka over zijn ontmoeting met Barack Obama: Hij nam een salade geitenkaas!

An Evening with President Barack Obama

Obama stond maandagavond in een uitverkochte Ziggo Dome om onder meer te praten over zijn tijd als president in An Evening with President Barack Obama. Voor het event, dat een uurtje duurde, kon je ook een speciaal platinaticket van 2750 euro aanschaffen. Je kreeg dan toegang tot een preparty met diner en een selfie met Obama.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie