FunX

Massih & Kerem zijn 'Onderweg Naar Huis'

  1. Newschevron right
  2. Massih & Kerem zijn 'Onderweg Naar Huis'
Massih Hutak en Kerem Ozilhan, bekend van de track 'Beroepsgeheim II', hebben hun krachten gebundeld en lanceren 2 november hun debuutalbum ‘Onderweg Naar Huis’. Zij schoven vanochtend aan bij Start om over het album te praten.

Het Amsterdamse duo wist vorig jaar flink wat aandacht van het hiphoppubliek op zich te vestigen met het nummer ‘Beroepsgeheim 2’ en de bijbehorende EP ‘De Karavaan’. Met de nieuwe plaat Onderweg Naar Huis zeggen Massih en Kerem hun eigen sound gevonden te hebben. Het thema van hun nieuwe plaat is reizen en dient als metafoor voor een zoektocht naar eigen identiteit en eigen weg.

Onderweg Naar Huis

Op het album zijn onder andere Arie Boomsma, trompettist Hans Dagelet en Joy Wielkens te horen. Massih en Kerem vertelden aan Fernando hoe deze samenwerking tot stand is gekomen.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F64354531&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Schrijver Massih

Naast muziek houdt Massih zich tevens bezig met het schrijven van romans. Hij beschikt over een talent om ter plekke korte verhalen te bedenken. Fernando riep luisteraars op een aantal willekeurige woorden in te zenden. Tijdens Start verzon Massih binnen vier minuten een verhaal waarin deze woorden verwerkt waren.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F64354775&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Het debuutalbum ‘Onderweg naar Huis’ komt 2 november 2012 uit. De bijbehorende releaseparty van Massih & Kerem vindt op 8 november 2012 plaats. Bekijk hieronder de videoclip van Held, de eerste single van het album.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/aaDgEZqlavk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie