FunX

Tygo Gernandt wil kind adopteren

  1. Newschevron right
  2. Tygo Gernandt wil kind adopteren
Tygo Gernandt schittert als Gargamel in de nieuwe film Smurfen 2! Hij kwam vanochtend in de studio om te vertellen hoe hij de blauwe rakkers aanpakt en in welke nieuwe film hij een kunstenaar gaat spelen. Daarnaast sprak hij ook openhartig over zijn grote kinderwens.

Kinderwens

Tygo heeft een ontzettende kinderwens, maar het enige dat volgens de 37-jarige acteur nog ontbreekt is een vrouw. "Ik zou heel graag kinderen willen, maar niet meer een eigen kind. Misschien dat ik een kindje adopteer." Tygo zegt dat hij vrolijk ingesteld is, maar dat de wereld er niet mooier op wordt naarmate hij ouder wordt. "Dus ik vind het dan wel mooi om iemand die geen toekomst heeft, een toekomst te bieden."

Hamlet

Naast de kinderwens kijkt Tygo ook uit naar zijn nieuwe projecten. Zo speelt hij in 2015 de hoofdrol in de voorstelling Hamlet. "Hamlet is de mooiste rol. Dan ben ik net veertig geworden en ik sta daar met een geweldige cast met Victor Löw, Porgy Franssen en vele anderen."

Geheim filmproject

Er staan een aantal leuke filmprojecten op de stapel, maar daar mag Tygo nog niets over zeggen. Toch laat hij wat los: "Ik speel in een film die richting het jaar 1900 gaat, dus een mooi kostuumdrama. Ik speel een kunstenaar. Niet zo maar iemand, maar één die alle kunstenaars deed."
Ster advertentie
Ster advertentie