FunX

Dit zijn de talenten van 2017 volgens Kempi

  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de talenten van 2017 volgens Kempi

Kempi is een legende in de Nederlandse hiphopgame. Hij is een tijdje uit beeld geweest, maar is helemaal klaar voor zijn comeback. Zo is hij te horen op de FunX-hits 'Plus Min' en 'Plakken'. Daarnaast vindt Kempi het ook belangrijk om nieuwe talenten te supporten. Fernando belde hem daarover in Start.

Josse & Jan

Kempi heeft een goed oor voor nieuw talent. Hij ontdekte Lijpe al in een vroeg stadium en kom hem linken aan TopNotch. Maar de rapper zet zich ook in voor artiesten die je in eerste instantie misschien niet bij Kempi zou verwachten. Zo tipte hij 'Voor Iemand Leeft' van Josse & Jan.

''Iemand moet mij iets kunnen laten voelen. Het maakt niet uit op welke manier. Je hoeft er geen stempel op te drukken.''

Mael

Mael is een jonge artiest uit Haarlem. Fernando laat een stuk horen van 'Verpest'. Kempi legt uit wat hij zo waardeert aan zijn muziek: ''Hij is echt geïnspireerd door alles wat er in deze tijd gebeurt. Ik hoor een jonge en getalenteerde jongen die past in het genre van Broederliefde of SFB.''

Nandoleaks

Ook Kempi zelf zit niet stil. Mixtape vier ligt klaar voor januari en in maart wil hij ook zijn album releasen. Houd Nandoleaks in de gaten voor de nieuwe releases van Josse & Jan, Mael en natuurlijk Kempi zelf!

Ster advertentie
Ster advertentie