FunX

Zanillya in tranen na 't zien van eigen clip

  1. Newschevron right
  2. Zanillya in tranen na 't zien van eigen clip
Zanillya Farrell heeft het op haar nieuwste single 'Voetstappen' over haar overleden vader Bobby Farrell. Voor dit nummer heeft de artieste ook een clip opgenomen waarin oude videobeelden van haar vader zitten verwerkt. Toen ze de beelden zag moest ze toch wel even een traantje wegpinken: "Op het einde zie je een homevideo en toen schoot ik in tranen, dat was too much voor mij". De videoclip wordt aanstaande vrijdag gelanceerd. "Ik hoop dat mensen die het hebben meegemaakt een beetje troost kunnen vinden in het nummer", aldus de femcee.

Voor- en nadelen
Farrell denkt dat het succes van haar vader met zijn groep Boney M juist in haar voordeel werkt. Er is maar één mogelijk nadeel wat de femcee zo even kan bedenken: "Mensen hebben toch zoiets van 'hij heeft toch niet gezongen op de plaat' en dan kunnen mensen nog wel eens zeggen 'doet zij het dan wel echt'. Ze kunnen dingen wel eens verdraaien zoals ze willen".

In interviews wordt haar ook meestal gevraagd hoe ze het heeft ervaren als klein kind om een beroemde vader te hebben. Zanillya heeft daar geen moeite mee en heeft het graag over hem: "Vandaar dat ik ook heb gekozen om mijn eerste single over hem te maken. Ook om het te verwerken en ook om mensen te vertellen wie ik ben en wat ik met hem had en het dan ook af te sluiten."

Grappenmaker
Zanillya's mooiste herinnering van Bobby is met name zijn lach. Volgens de artieste was hij een echte grappenmaker. "Alle grapjes die hij maakte konden wel eens vaker terugkomen, hij vond het heel leuk om te herhalen. Ze waren gewoon heel grappig", aldus Farrell.

Muzikanten gezocht
De femcee werkt al jarenlang hard aan haar muzikale carrière. Vorig jaar wist ze bij 'De Grote Prijs van Nederland' in de categorie hiphop te winnen. Haar debuut-EP 'Kortsluiting' werd eind 2011 gelanceerd. Momenteel is Farrell op zoek naar getalenteerde muzikanten/producers."Voor de rest ben ik nog op zoek naar toffe beats of muzikanten. Vooral pianisten of mensen die gitaar spelen die ook componeren. Check me op Twitter, serieus, ik ben op zoek!", aldus Zanillya. In 2013 lanceert ze haar album dat volledig Nederlandstalig is.

Beluister het complete interview hieronder terug!
{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F65511015&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie