FunX

Tim Hofman: "besneden of doodgeknuppeld"

  1. Newschevron right
  2. Tim Hofman: "besneden of doodgeknuppeld"
Tim Hofman is het levende voorbeeld van een diplomaloos succes. Hij verklootte drie studies en is toen op advies van zijn vader gaan doen wat hij leuk vindt. Zo kwam de razende reporter/presentator terecht bij BNN University. Inmiddels gaat het goed met Tim en is hij voor het programma Spuiten en Slikken op reis geweest naar Oeganda en New York. Wat hij daar allemaal ging doen vertelde Tim vanochtend openhartig in Start.

Besneden of geknuppeld

Tim bezocht de jungle van Oeganda om een rituele besnijdenis van drie mannen bij te wonen. “Je hebt daar bepaalde stammen waarbij je voor je 18e besneden moet worden, dat betekent dus dat je op je 17 jarige leeftijd, zonder verdoving, in het bijzijn van het hele dorp besneden wordt. Dat is gewoon met zijn drieën op een rijtje staan, kapmesje en tjak, tjak, tjak voorhuid eraf.” De stam doet het zonder verdoving omdat ze hun mannelijkheid moeten tonen. “Ze mochten dan ook geen kick geven. Er stonden daaromheen mannen met knotsen. Dus toen vroeg ik: wat doen die mannen hier? Nou als ze wegrennen worden ze doodgeslagen,” vertelt Tim nog steeds vol verbazing.

Uitgaansleven

Tim kreeg tijdens zijn reis naar Oeganda ook een kijkje in de keuken van het uitgaansleven in Oeganda. “Het is heel leuk maar het heeft ook een gitzwart randje. Je hebt een bar daar met allemaal prostituees en die neem je omgerekend voor 15 euro mee naar een kamertje.” In New York zijn ze voor het programma Spuiten en Slikken op reis op zoek gegaan naar het extravagante uitgaansleven en kwamen ze een ex van Lady Gaga tegen. Vanaf 7 juni kan je het allemaal bewonderen op BNN.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95528060"></iframe>
{/source}

TV-Lab en jongensdroom

Tim gaat binnenkort een format pitchen voor TV-Lab. “Het lijkt op het programma ‘Nu we er toch zijn’ alleen dan met internet erbij,” aldus de presentator. Je kan zijn idee vanaf 12 augustus zien op televisie. Toch is tv niet zijn enige passie. Tim schrijft ook veel voor zijn eigen website en een paar van zijn gedichten komen nu in de bundel 'Achievers' te staan. Ook teksten van onder andere Sticks, Arie Boomsma, James Worthy en Özcan Akyol zijn daarin terug te vinden. Tim noemt het een jongensdroom die uitkomt. "Ik was euforisch! Zwart op wit! Mijn gedichten op papier!"

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95528232"></iframe>
{/source}

Victor Reinier zoenen

In het kruisverhoor werd het Tim een beetje heet onder de voeten. Hij kreeg een koekje van eigen deeg. “Zo is het dus als je kutvragen stelt,” zei de presentator. Zo kreeg Tim onder andere de vraag wat hij zou doen als hij Victor Reinier nog een keer tegen zou komen. Victor pakte hem namelijk bij zijn keel tijdens de première van Iron Man 3. Hij antwoordde lachend met het volgende: “dan geef ik een kusje, op zijn mond, met tong. Zo ben ik dan ook wel weer.” Wil jij weten van wie Tim de placenta voor twee tientjes wel op zou willen eten en wat Tim’s grootste seks blunder was. Luister het dan hieronder terug.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95527980"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie