FunX

Imanuelle Grives was een vechtersbaas: "Ik heb alleen maar jongens gesloopt"

  1. Newschevron right
  2. Imanuelle Grives was een vechtersbaas: "Ik heb alleen maar jongens gesloopt"

Imanuelle Grives is funny, intelligent en durft alles aan, dus ook kickboksen! De actrice schoof vanochtend aan in Start om te vertellen over de nieuwe serie Vechtershart waarin ze een kickbokser speelt die keihard werkt aan haar debuut. Check de serie iedere zondag rond 20.20 uur op NPO3.

Vechtersbaas Imanuelle

Imanuelle Grives vecht voor volk- en vaderland in Vechtershart, maar was vroeger ook een echte vechtersbaas: "Op de basisschool ging het om wie de sterkste was. Het verschil tussen jongens en meisjes was niet groot. Ik heb veel jongens gesloopt, eigenlijk alleen maar."

Slachtoffer: Beste vriend

Een van Imanuelle's slachtoffers op de basisschool is uiteindelijk haar beste vriend geworden, maar de rollen zijn inmiddels omgedraaid: "Hij heeft nu in het leger gezeten en is inmiddels 1.88m met flinke biceps. Hij kijkt me soms aan en zegt dan 'weet je nog dat je me vroeg sloopte' en dan geeft hij mij kleine stootjes."

Kickbokssessie

Imannuelle Grives speelt in Vechtershart een kickbokser on a mission. Dat leverde haar een ontzettend trotse moeder op die in tranen naar de eerste aflevering keek. Daarnaast ook een verrassing, Fernando vroeg haar in de ochtendshow om te sparren met kickboksleraar/personal trainer Ryan Dankfort.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie