FunX

Leafs en F1rstman gooien hun muzikaliteit in de strijd tijdens 'Mix & Match'

  1. Newschevron right
  2. Leafs en F1rstman gooien hun muzikaliteit in de strijd tijdens 'Mix & Match'

Tijdens de DiXte 1000 staat de FunX-studio elke avond vol met muzikale gasten. Ook Leafs en F1rstman, twee mannen met een compleet verschillende sound, waren aanwezig. Uiteraard om te praten over muziek, maar ook om wat te laren horen. Maar niet zomaar... Ze speelden het Mix & Match-spel en moesten daarbij bekende FunX-hits laten horen op een hele andere manier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Leafs

Leafs vertelde Fernanda en Ouassima dat hij zich naast muziek tegenwoordig ook bezighoudt met het leren van Japans. De rapper haalt namelijk veel inspiratie uit Japan en nam daar onlangs nog zijn nieuwste album Sensei op. De release van dat album was een emotioneel moment voor hem: “Het was een besef-moment. Ik ben net 18 geworden. Ik ben nu drie jaar bezig. Ik kom drie jaar bij FunX… We’ve come a long way!”

F1rstman

Ook F1rstman liet weten dat we heel snel nieuwe muziek van hem kunnen verwachten. Morgen dropt hij namelijk de eerste single van zijn nieuwe album! "Het is niet echt die shisha-muziek, maar meer pop." Wie weet een kanshebber voor de DiXte 1000 van volgend jaar? Over de tracks en artiesten van dit jaar is hij in ieder geval enthousiast:

“Ik kom veel in Engeland en andere landen, maar wat ik merk is dat ze daar nog niet heel veel samenwerken. Dus ik heb sowieso props voor alle Nederlandse artiesten die zoveel samenwerken. We hebben in het begin met z’n allen die urbanscene opgetild!”

Ster advertentie
Ster advertentie