FunX

CritiX: Heb jij gestemd?

  1. Newschevron right
  2. CritiX: Heb jij gestemd?
Woensdag stond de hele dag in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen. Ook CritiX was in een speciaal jasje gestoken die toegespitst werd op de eerste prognoses. Het eindresultaat zijn de grote winnaars: PvdA en VVD. De grootste verliezer is de PVV. Heb jij invloed gehad op deze uitkomst? Oftewel: "Heb jij gestemd?"

Reacties
Iets meer dan 73 procent van de stemgerechtigden ging gisteren naar de stembus. FunX-luisteraars lieten via Facebook en Twitter weten of zij de weg naar de stembus hebben kunnen vinden.

Gaytrie: Nope! ik heb niet gestemd..... het maak toch geen verschil. Uiteindelijk doen ze toch waar ze zin in hebben.
Ismael: Het domste wat je kunt doen is vooral niet gaan stemmen.
Esmee: Ik heb gestemd op de eerste vrouw onder de lijsttrekker, as usual.
Andre: Als je niet stemt mag je niet klagen.
Tanny: Nee ik stem niet, er worden alleen maar loze beloftes gemaakt en we gaan steeds verder achteruit.
Samma: Als je niet wil stemmen stem dan blanco. Maar het is zonde om helemaal niets te laten horen, een blanco stem is om te laten weten 'ik ben het met niemand eens'.

CritiX
Tijdens de live show sprak Q-bah met FunX-luisteraars Samma en Ashley. Samma heeft wel gestemd, Ashley daarentegen niet. Beluister hieronder hun reacties:

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F59646759&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie