FunX

Hi5: in Pakistan heeft Jan Post het meest geleerd

  1. Newschevron right
  2. Hi5: in Pakistan heeft Jan Post het meest geleerd
Jan Post werd 67 jaar geleden geboren in Doetinchem. Zijn ouders hadden een eigen winkel en van hen kreeg hij zijn ondernemersmentaliteit mee. Na 20 jaar in Doetinchem te hebben gewoond, verhuisde hij naar Amsterdam. Hier studeerde hij Economie aan de UvA. Na het succesvol afronden van zijn studie ging hij direct aan de slag bij de Koninklijke Marechaussee als Reserve Officier.

Na twee jaar had Jan Post het daar wel gezien en besloot hij te solliciteren bij Philips. Uiteindelijk heeft hij bijna 20 jaar bij Philips gewerkt en was hij in die periode verantwoordelijk voor de marketing van de CD. Maar als een echte bezige bij is Jan ook directievoorzitter geweest in Pakistan en Spanje. Momenteel is hij druk bezig als ambassadeur voor Stichting Move. !

Stichting Move
Stichting Move is actief in Den Haag, Leiden, Rotterdam, Amsterdam, Delft en Utrecht. In deze steden organiseren ze projecten waarbij studenten en jongeren uit aandachtswijken, elkaar en elkaars leefwereld beter leren kennen. Ze maken door middel van het opknappen van de buurt, wijkestafetten en plantjesmarkten de buurt gezelliger.

Beluister hieronder de uitzending terug met Jan Post en hoor hoe Thierry solliciteert naar een stageplek als projectcoordinator bij Move.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/ondemand/hi5/hi5_201209231700.mp3{/audio}

Ster advertentie
Ster advertentie