FunX

FunX geeft smartphone met DAB+ weg in 'Week van de Digitale Radio'

  1. Newschevron right
  2. FunX geeft smartphone met DAB+ weg in 'Week van de Digitale Radio'

Het is de Week van de Digitale Radio en om dat te vieren geeft FunX iedere dag een speciale smartphone met DAB+ weg. Op die manier kan je FunX, FunX Slow Jamz en FunX Dance overal in Nederland ontvangen zonder dat je je zorgen hoeft te maken om je databundel.

Hoe kan ik winnen?

De FunX-truck rijdt in de 'Week van de Digitale Radio' naar een supergeheime locatie ergens in het land. Op FunX Instagram, Snapchat, Facebook en/of Twitter duikt tijdens Start en Morad & Shay een foto of video van de locatie op met een cryptische omschrijving. Kom jij het eerst bij de FunX-truck? Dan neem jij de smartphone met DAB+ mee naar huis en kan je dezelfde dag nog mobiel naar FunX luisteren zonder dat het je MB's kost!

Wat is DAB+ eigenlijk?

Je kan al digitaal radio luisteren via je smartphone, computer of via de set-top-box van je provider, maar nu kun je ook gratis digitaal radio luisteren via de ether met DAB+. Dat moet op termijn de opvolger worden van de FM-frequenties. Het grootste voordeel is dat je FunX landelijk kunt ontvangen met een DAB+-ontvanger in je radio of smartphone! Dus overal drie FunX zenders en extra veel MB's over omdat het je databundel niet aantast. En oh ja, natuurlijk kan je ook naar alle andere Nederlandse radiostations luisteren.

Ster advertentie
Ster advertentie