FunX

FMA-medium voorspelt: Wie gaat ervandoor met de award voor Artist of the Year?

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. FMA-medium voorspelt: Wie gaat ervandoor met de award voor Artist of the Year?

Nog maar eventjes en dan is het tijd voor de FunX Music Awards! Alle categorieën zijn natuurlijk superbelangrijk, maar de allergrootste blijft toch Artist of the Year. Omdat Morad & Shay niet langer konden wachten, belden zij in de show met een medium, die vertelde wie deze award gaat winnen.

fout

Thomas Woolthuis mocht de voorspelling doen. De beste man is sowieso een echt medium, maar hij gaf ook toe dat hij ernaast kan zitten. Thomas vond het ook een beetje moeilijk, want ja, hij kent Boef, Josylvio, Sevn Alias, Ronnie Flex en Frenna nou eenmaal niet. Morad en Shay stelden hem gerust en vertelden dat dat helemaal geen probleem is.

and the winner is...

Meneer Woolthuis wilde ons er nog even op wijzen wat het verschil is tussen een medium en een waarzegger: "Ik ben een medium, dus ik ga af op m'n gevoel. Ik probeer energie te voelen. Die energie krijg ik binnen via mijn intuïtie oftewel mijn zesde zintuig." Dus zesde zintuig, naar wie gaat de prijs? Volgens Thomas worden Sevn Alias, Josylvio en Frenna het in ieder geval niet.

"Het hangt tussen Ronnie Flex en Boef, maar ik denk dat Ronnie Flex Artist of the Year wordt."

Thomas Woolthuis kan er natuurlijk gewoon naast zitten. Ben je benieuwd of Ronnie echt Artist of the Year wordt? Kijk vanavond dan live mee naar de FunX Music Awards.

Ster advertentie
Ster advertentie