FunX

Selma Omari: "Ik werd vroeger vet gepest met mijn zangvideo's"

  1. Newschevron right
  2. Selma Omari: "Ik werd vroeger vet gepest met mijn zangvideo's"

Selma Omari is op muzikaal gebied lekker op dreef. Onlangs kwam ze met een nieuwe single: Cazador, oftewel Jager. Daarvoor zat ze in de studio met Fresku, een van haar favoriete Nederlandse rappers. Bij Start met Fernando vertelde ze wat meer over de betekenis achter de track. "Het was de bedoeling dat ik als sterke, onafhankelijke vrouw naar voren zou komen, maar dat ik tegelijkertijd laat weten dat ik het wel fijn vind als een man zijn best voor me doet."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Traditionele man
Fernando vroeg zich natuurlijk af wat een man dan precies moet doen om Selma te fixen. In ieder geval tijd aan haar besteden, maakt ze duidelijk. Selma houdt van traditionele mannen, maar het moet ook weet niet too much zijn. "Gewoon moeite voor me doen! Niet te veel, want dan denk ik: cringe..." Ze weet zelf hoe tegenstrijdig dat klinkt. "Daarom ben ik ook single nu! Even rustig aan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gepest

Veel mensen kennen Selma als influencer, maar ze vertelt dat ze op de middelbare school al bezig was met muziek. Op 13-jarige leeftijd dropte ze, geïnspireerd op YouTube-hit Esmee Denters, twee zangvideo's online. "Toen was dat nog niet normaal. Ik werd vet gepest, zo van: wat denk je nou? Dat je zangeres gaat worden?" Toch heeft ze geen moeite met het feit dat ze onderschat werd én wordt. "Daar ga ik wel lekker op."

Muzikale carrière

Dit jaar begon Selma haar echte muzikale carrière met de debuutsingle Allang, waarop ze haar break-up met Boef bespreekt. Haar muziek brengt ze nu allemaal zelfstandig uit, maar in de toekomst staat ze wel open voor een eventuele samenwerking. "Ik sta wel open voor een label, maar op dit moment voelt het best wel lekker om alles alleen te doen, vooral als vrouw zijnde."

Selma Omari: ‘Ik hou van een traditionele man’

Ster advertentie
Ster advertentie