FunX

De Bachelor wil relatie met Lauren Verster

  1. Newschevron right
  2. De Bachelor wil relatie met Lauren Verster
Rutger Vlaming zou graag een relatie willen beginnen met Lauren Verster. Dit liet hij vanochtend aan Fernando weten tijdens FunX Start. De Bachelor, die inmiddels misschien geen bachelor meer is, was te gast naar aanleiding van het nieuwe seizoen van het programma.


Kriebels
Vlaming is nog maar net terug van een avontuurlijke reis in Suriname en Ijsland. Hij is vanavond te zien in de eerste aflevering van een nieuw seizoen De Bachelor waarbij hij omringd wordt door 24 vrouwen. Rutger werd tijdens het kruisverhoor onderworpen aan tien pittige vragen.

Hierin vertelde hij onder andere dat hij graag een relatie zou willen beginnen met Lauren Verster. “Echt een reden waarom ik op dat soort vrouwen val, is een eerste klik. Dat je iemand ziet en dat je denkt: wauw", aldus de kersverse BN'er. "Ik heb haar ook een keer in het echt zien zitten. Toen heb ik haar niet gesproken, maar ik zag haar wel zitten. Dat is echt dat je met iemand in een ruimte bent en dat je dan kriebels krijgt”, voegde hij er nog aan toe.

Rare date
Vlaming vertelde ook meer over zijn meest bizarre date: “Dat je op een date gaat en gewoon een klein vermoeden hebt dat het geen vrouw is. Ik hou wel van sportieve vrouwen, maar deze had schouders dat je dacht: damn, is niet goed hoor. Het moet wel vrouwelijk blijven” , aldus de bachelor.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F63477136&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

De Bachelor
Rutger werd via via gescout voor het programma. In eerste instantie was hij niet erg te spreken over De Bachelor: “Ik vond het één grote glijbaan en dat ben ik niet.” Het nieuwe format bracht hem echter op andere ideeën.

Hoewel Rutger niets kwijt kon over de afloop van De Bachelor, vertelde hij wel meer over de eerste aflevering: “Het was een unieke manier om een eerste indruk te krijgen.” Ook de beste vriendin van Rutger was aanwezig. Een relatie met haar sloot Rutger echter uit: “We zijn zo hetzelfde. Echt met alles. Dat gaat nooit werken. Je moet een aanvulling op elkaar zijn. En als je teveel hetzelfde bent.. Dat werkt heel goed in een vriendschap. Maar de vraag of dat in een relatie werkt? Ik denk het niet.”

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F63477078&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie