FunX

'The Model Convention scout voor dik en dun'

  1. Newschevron right
  2. 'The Model Convention scout voor dik en dun'
Mariana Verkerk werkte jarenlang als internationaal topmodel, maar ze doet nog steeds het één en ander in de modellenwereld. Zo was ze te zien in Holland’s Next Top Model en weet ze de lijn van succes door te trekken met The Model Convention, waar ze mede-oprichter van is.

Modelbureaus
Wil jij fotomodel worden? Meld je dan aan voor The Model Convention die op zaterdag 23 februari van start gaat in de Amsterdamse RAI. "Het wordt steeds beter en we hebben nu zelfs bureaus uit Zweden en Rusland die vragen of ze langs mogen komen," vertelde Mariana in Start.

Scouts
Om ontdekt te worden heb je minder nodig dan je misschien zou denken. Je hoeft geen professionele foto's te laten maken en ook je maten doen er volgens Mariana weinig toe: "Je moet simpele foto's hebben en je hoeft zeker niet lang of dun te zijn. We hebben ook curvy models en special models. Als jij die droom hebt, dan hebben wij de juiste agent voor je."Mariana's billen
Mariana zette haar carrière als fotomodel een tijdje op pauze, maar af en toe doet ze nog wel een klusje. Zo was ze laatst in San Fransisco voor een billenjob. "Ik ben twintig uur in de Verenigde Staten geweest voor een jeansmerk. Aan die jeans hangen altijd labels waarop je kan zien hoe de broek eruit ziet. Ze hadden daar een achterwerk voor nodig en ik heb een geweldig achterwerk, dus vloog ik even over."

Ster advertentie
Ster advertentie