FunX

"Heb m'n leven 180 graden gedraaid voor verkiezing"

  1. Newschevron right
  2. "Heb m'n leven 180 graden gedraaid voor verkiezing"
Michael Glenn is afgelopen zaterdag Mister International Netherlands geworden. Vanmorgen vertelde hij in Start dat hij z'n leven bijna 180 graden moest omdraaien om hieraan mee te kunnen doen: "Ik was qua lichaam niet zo heel ver toen ik aan de casting meedeed. Ik had één pack in plaats van een sixpack. Ik was ook niet super dik maar ik moest wel hard aan de weg timmeren."

Broccoli vs fastfood
Michael moest opeens zes dagen per week trainen om de gewenste resultaten te boeken. "Ik heb op de weg ernaar toe wel twee weken lang op kip en broccoli geleefd. Dus die avond na de finale heb ik een mc en kentucky gepakt," vertelde hij lachend.

Grimmige sfeer
Tijdens de Mr. International Netherlands verkiezing was de sfeer af en toe grimmig; 12 mannen onder elkaar die allemaal willen winnen. "Er werd soms nog wel een geroddeld over elkaar en er werd geprobeerd om langs elkaar heen omhoog te gaan," vertelde Michael aan Fernando.

Mister International pageant Korea
Hij gaat het dan ook zwaar krijgen als hij het in oktober bij de Mister International pageant in Seoul op moet nemen tegen mannen uit 180 landen. Maar de moed zakt hem zeker niet niet in zijn schoenen. "Alles ligt nog open, waarom zou ik 't niet kunnen worden," zei Michael. Hij hoopt dat hij met de gunfactor de verkiezing gaat winnen.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/156649927&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="320" src="http://www.at5.nl/embed/iframe?e=15711" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie