FunX

Bernd Damme (19): ondernemen is keihard werken

  1. Newschevron right
  2. Bernd Damme (19): ondernemen is keihard werken
Op zoek naar een marketing & sales-stageplek? Afgelopen zondag nam Bernd Damme (19) er een mee van zijn bedrijf Eye-wear.nl in Hi5.

Drie jaar geleden begon hij met zijn internetwinkel, waarmee hij merkzonnebrillen verkoopt via internet. Hoe hij op dit idee is gekomen, vertelde hij zondag. De hele show horen? Klik hier!

In zijn examenjaar op de middelbare school, begon Bernd al aan een studie International Business Administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vorig jaar rondde hij die af en sindsdien studeert hij geschiedenis. Dit doet hij naast het fulltime runnen van zijn bedrijf. Bernd leidt niet het leven van de gemiddelde 19-jarige student: terwijl zijn medestudenten tot diep in de nacht doorfeesten, denkt hij na over de businessmeetings die hij de volgende dag heeft.

Stage
Waarom hij op jonge leeftijd de voorkeur geeft aan werken boven feesten, wat het voordeel is van jong ondernemer zijn en welke tips hij heeft voor jou, kon je op zondag 13 december horen in Hi5 tussen 17 en 19 uur. Ook kon er live gesolliciteerd worden naar een stageplek bij Eye-wear.nl. Bernd voelde luisteraar Ronni (46) aan de tand. Of hij de stageplek heeft gekregen? Beluister de show hieronder:

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_200912131700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie