FunX

Josylvio: "Muziek maken is een topsport die wordt onderschat"

  1. Newschevron right
  2. Josylvio: "Muziek maken is een topsport die wordt onderschat"

Josylvio kwam vlak voor zijn optreden op WOO HAH! langs bij Giorgio en Ouassima om alvast vooruit te blikken naar zijn optreden. Hij voorspelde toen al dat het dik zou worden: "Twee jaar geleden was ik hier voor het eerst en toen besefte ik pas wat ik had meegemaakt. Ik was toen nog niet op dat level. Ik denk dat ik het nu beter kan, een toffere show kan neerzetten en meer met de mensen kan doen." Hij hield zijn woord, want Josylvio sloopte de hele zaal met Ashafar en Moeman.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Topsport

Zo'n festivaloptreden ziet er misschien dope, energiek en daardoor makkelijk uit, maar het is zwaar volgens Josylvio. Hij bevestigt dat het een soort topsport is. Besef dat hij in dezelfde week ook heen en weer vliegt voor optredens in het buitenland en je beseft hoe belangrijk slaap en water dan zijn.

"Nederland is veranderd"

Het werk van artiesten wordt volgens Josylvio sowieso onderschat, mede omdat je ook veel moet inleveren: "Je moet op tijd naar bed en je water drinken, maar het hoort erbij. (...) Ik denk dat het heel erg wordt onderschat in Nederland. Bro, Nederland is veranderd in de afgelopen twee á drie jaar. Ik kan niet meer naar de supermarkt zonder 14 of 15 foto's te maken en ik zeg nooit nee."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie