FunX

Klaver ziet leven als voetbalvrouw niet zitten

  1. Newschevron right
  2. Klaver ziet leven als voetbalvrouw niet zitten
De nieuwe film 'Verliefd op Ibiza' is afgelopen maandagavond in première gegaan. Door het aftreden van koningin Beatrix ging hier minder aandacht naar uit. Actrice Kimberley Klaver schoof vanochtend aan in Start om onder meer over de film te praten. Daarnaast werd regisseur Johan Nijenhuis ook even telefonisch aan de tand gevoeld over zijn nieuwste productie.

Voetbalvrouw
In Verliefde op Ibiza speelt Kim Feenstra de rol van een hysterische voetbalvrouw. Kimberley weet Feenstra in de film nog verder op te stoken. In realiteit ziet Klaver zichzelf niet als voetbalvrouw langs het veld staan. "Als het voor één dag was, dan maar inderdaad los gaan met die creditcards. Om langs het voetbalveld te gaan staan lijkt me nou niet zo boeiend. Het is absoluut niet iets wat ik verder ambieer," aldus de actrice. Volgens Nijenhuis zijn voetbalvrouwen een fantastisch gegeven voor een filmmaker: "Ik denk dat heel veel vrouwen een haat/liefde verhouding hebben die best wel eens zouden willen fantaseren. Zo van; ok hoe zou ik me willen gedragen als ik een voetbalvrouw zou zijn."

Armin van Buuren
In de film heeft Armin van Buuren een bijrol ondanks dat hij niet graag voor de camera staat. Nijenhuis heeft niet al te veel moeite hoeven te doen om de 's werelds nummer één dj te overtuigen. Armin zag hier namelijk een creatieve uitdaging in gezien hij ook speciaal muziek voor de film kon componeren: "Filmmuziek maken dat is ook dan wel weer een nieuwe slag en dat is wat hem zo interesseerde. Om toch even uit de gebaande paden te gaan en nieuwe dingen uit te mogen proberen." De Costa regisseur vond het wel opmerkelijk dat van Buuren toch een beetje zenuwachtig was voor de camera ondanks dat hij al zo vaak voor volle zalen met duizenden mensen heeft opgetreden.

TV
Eind maart start een nieuwe televisieserie van Nijenhuis op RTL 5. Kimberley is binnenkort ook te zien in de serie Het Imperium op RTL 8. De actrice/presentatrice heeft de laatste opnames net achter de rug. Beluister het complete interview hieronder terug!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F77095240"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie