FunX

Morad & Shay blikken terug op 2016 met Keizer, Dyna, Jandino en Mula B

  1. Newschevron right
  2. Morad & Shay blikken terug op 2016 met Keizer, Dyna, Jandino en Mula B

De laatste uitzending van 2016 konden Morad & Shay natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Moradzo bouwde een klein feestje met zijn live set, er was kip en champagne en er werd gesproken met artiesten die je dit jaar zeker niet hebt kunnen missen. De FunX-dj's spraken met Dyna, Keizer, Jandino en Mula B.

Keizer

Ondanks de slechte ontvangst en een doorgehaald nachtje bij de housewarming van Fajah Lourens wisten Morad & Shay uiteindelijk toch een brakke Keizer aan de telefoon krijgen. Keizer is tevreden over 2016. Tegen zijn verwachtingen in ontving hij namelijk toch de verdiende bekroning op zijn werk.

''Die regels met de streams veranderde. Maar ik heb toch goud en platina kunnen ontvangen.''

Dyna

Voor Dyna was 2016 een fantastisch jaar. Hij had enorm veel shows, ontving de award voor Best DJ op de FunX Music Awards en kreeg triple platina voor 'Round & Round'. En alsof het nog niet mooi genoeg is: op de dag dat hij tekende bij Sony Music Entertainment maakte hij bekend dat hij vader wordt!

''2016 was een mooi. Ik kan het me niet beter wensen.''

Toch weet Shay nog wel een minpuntje te noemen. Bij de laatste aflevering van FunX Food kwam ze er namelijk achter dat hij nog nooit eerder had gekookt: ''Het feit dat je niet kookt... Die bullshit gaat in 2017 de prullenbak in.''

Jandino

Jandino zit op Curaçao, dus werd er geïmproviseerd met een WhatsApp-interview. Jandino heeft veel plannen voor 2017. Zo staat hij op 1 juli samen met Najib Amhali in De Kuip, waar ze kunnen optreden voor 40.000 fans.

''In 2017 verwacht ik een hoop energie en een hoop liefde. En hard werken.''

Mula B

Als er één ding is wat Meester Plusser zeker achter zich gaat laten is het de hele beef met Frenna. In 2016 kreeg Mula B steeds meer waardering voor zijn muziek en daar is hij blij om, maar hij heeft nog hogere verwachtingen voor volgend jaar.

''In 2016 werd veel geplust, in 2017 wordt vermenigvuldigd.''

Ster advertentie
Ster advertentie