FunX

Wat zeg je me nou?!

  1. Newschevron right
  2. Wat zeg je me nou?!
Op het menu van FunX Forum staat voor vandaag: belasting telefoon roodgloeiend, kassabon overbodig, stuntprijzen bordeel, test leugenaars met een leugendetector test, bedreigde dieren quiz & mucho more!

Wil je meer weten, lees hier verder!



Belasting telefoon roodgloeiend

Het is topdrukte bij de Belastingtelefoon. Het is nu de drukste periode van het jaar, voor 1 april moet namelijk de belastingaangifte gedaan zijn. Momenteel bellen ongeveer 70.000 mensen per dag met vragen over hun aangifte. Luister naar Forum voor aangifte tips.

Kassabon overbodig
Als het aan het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel ligt, is het einde van de kassabon inzicht. De organisatie roept supermarkten op de bon alleen nog mee te geven als de klant erom vraagt.

Stuntprijzen bordeel
Een Berlijns bordeel hanteert momenteel stuntprijzen om klanten te lokken. Het bordeel heeft erg veel last van de financiƫle crisis. Klanten kunnen op werkdagen tussen tien uur 's ochtends en zes uur 's avonds gebruik maken van alle dames voor slechts zeventig euro per dame. Forum gaat op zoek naar de stuntprijs mogelijkheden in Nederland.

Leugendetector
Altijd al iemand willen betrappen op een leugen? Laat hem dan testen! Vanavond hoor je in Forum alle info omtrent de leugendetectortest.

Bedreigde dieren quiz

Sinds er leven is op aarde, komen er soorten bij en sterven andere uit. Aangezien de mens het evenwicht verstoort, zijn er bedreigde diersoorten. Vanavond testen we jouw Herken het Bedreigde Diersoort Geluid.

Ster advertentie
Ster advertentie