FunX

Fabiola bij staredown Boxing Influencers: "Ik wil bloed zien bij Vonneke"

  1. Newschevron right
  2. Fabiola bij staredown Boxing Influencers: "Ik wil bloed zien bij Vonneke"

Het is op 28 maart weer zover: Boxing Influencers! Ook dit jaar staan ons weer wat spannende partijen te wachten. Vandaag was de staredown tussen alle vechters en de celebs zijn ready to rumble!

Vonneke Bonneke vs. Fabiola

Dit is misschien het meest langverwachte gevecht. Tijdens de laatste Boxing Influencers werd Vonneke door Fabiola uitgedaagd in de ring. Vonneke stormde vervolgens de ring in en verkocht Fabiola uiteindelijk een klap. Vandaag leek er een totaal andere Vonneke te staan bij de staredown. Ze was helemaal zen en rustig: “Ik heb nu mind control, ik bewaar mijn woede voor in de ring op 28 maart.” Fabiola oogde net iets kwader en stormde letterlijk het podium op met haar vuisten richting Vonneke. Fabiola: “Ik wil gewoon bloed zien. Ik ben er klaar voor.”

Donny Roelvink vs. DieTim

Ook tussen Donny Roelvink en DieTim was de spanning te snijden. DieTim was niet onder de indruk van zijn tegenstander: “Dit was het? Dit is toch niks?” Over het gevecht zelf wilde hij nog niet veel zeggen: “Ik voel me fit en we gaan het allemaal zien.” Ook Donny was niet bepaald geïntimideerd door Tims blik en voelt zich helemaal ready: “Hij probeert heel boos te kijken, maar ik ga het volk geven wat ze willen. Het is best wel grappig, iedereen die hoort dat ik tegen hem moet, zegt hetzelfde: ‘Pak ‘m alsjeblieft aan.’ Ik ken ‘m niet persoonlijk, maar voor de dingen die deze man gedaan heeft, moeten we even een appeltje met hem schillen. Dat gaan we regelen op 28 maart.”

De staredown tussen Donny Roelvink en DieTim.

Nesim vs. Luca Gilliot
Waar iedereen rustig bleef met hun vuisten, leek het bij Nesim en Luca keihard uit de hand te lopen, waardoor organisator Melvin Manhoef heel snel moest ingrijpen. Plot twist: het was een prank van beide boys die gewoon cool zijn met elkaar.

Overige wedstrijden

Benieuwd wie er nog meer tegen elkaar vechten? Dit zijn de andere gevechten:

  • Dave Roelvink vs. Joey Bravo
  • Mezdi vs. Stenn de Backer
  • Henny Seroeyen vs. Sidney Bout
  • Heikki Geens vs. Jietse Strubbe

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie