FunX

Gamekings: "De druk op Microsoft is verhoogd"

  1. Newschevron right
  2. Gamekings: "De druk op Microsoft is verhoogd"
Gameking Boris is weer terug in het land na een trip naar New York. Hij was daar aanwezig bij de presentatie van de Playstation 4. Volgens de game-journalist heeft Sony een plan gemaakt voor de komende 10 jaar. Hierbij wordt social media één van de belangrijke speerpunten waarop ze zich gaan concentreren. Nu Sony hun nieuwe console heeft gepresenteerd, wordt de druk op Microsoft verhoogd. Volgende maand houden ze een persconferentie en Boris verwacht dat daar de opvolger van de Xbox360 wordt aangekondigd.
Assassin's Creed IV
Ubisoft heeft bekend gemaakt dat er een nieuwe Assassin's Creed in de maak is. Veel is er nog niet bekend over het spel. Het nieuwe deel heet Assassin's Creed IV: Black Flag en speelt zich af in het Caribisch gebied. Aankomende maandag gaat Ubisoft om 18:00 meer onthullen over het spel.

Gamekings Showcase
De Gamekings Showcase gaat op zaterdag 2 maart weer van start. Dit keer komen de Amerikaanse developers van Bioshock langs om meer over de nieuwe Bioshock: Infinite te vertellen en vertonen. Daarnaast kan je daar ook beelden van onder andere Splintercell Blacklist en God of War: Ascension zien.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F81327803"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie