FunX

Numidia ontroerd door winst FMA's 2020: "Ik maak al m'n hele leven muziek"

  1. Newschevron right
  2. Numidia ontroerd door winst FMA's 2020: "Ik maak al m'n hele leven muziek"

She did it! Numidia heeft de FunX Music Award van Artist of the Year Female te pakken. Het was tot op het laatste moment spannend, maar de zangeres mocht na haar spetterende optreden tijdens de liveshow in AFAS Live uiteindelijk die felbegeerde prijs in ontvangst nemen. In de studio bij Sander en Youssef vertelde ze hoe blij en dankbaar ze is. "Ik maak al m'n hele leven muziek. Dit is wat ik wil!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Tranen in m'n ogen'

Numidia gaat niet met één, maar met twee prijzen naar huis. Met haar hit Tout Est Bon met Boef pakte ze namelijk de award voor Best Song. Met tranen in haar ogen vertelt Numidia hoe veel dat voor haar betekent. "Ik heb van hetgeen wat mij gelukkig maakt, mijn baan gemaakt. Ik kan niet uitleggen hoe dat voelt!

From the bottom

Numidia vertelt dat ze nog goed weet hoe ze twee jaar geleden voor het eerst bij FunX kwam: "Toen was ik nog echt nobody. Ik maakte toen een belofte: volgend jaar ben ik genomineerd. Vorig jaar werd ik genomineerd voor Next Best en zei ik: volgend jaar ga ik minstens met één award naar huis. Ik had nooit verwacht Artist of the Year te winnen."

Chillen met de fans

De winnares heeft nog een leuk extraatje voor haar fans. Drie mensen die kunnen bewijzen op haar te hebben gestemd, mogen namelijk met haar gaan chillen. "Ik ga nog even kijken wat ik met ze ga doen, we iets leuks, iets 'Numidia's'!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie