FunX

"Heftig met al die twerkende rolmodellen"

  1. Newschevron right
  2. "Heftig met al die twerkende rolmodellen"
Anna Drijver speelt de hoofdrol in de nieuwe Nederlandse film Smoorverliefd die vanaf morgen in de Nederlandse bioscopen draait. Daarnaast vertelde de 29-jarige actrice vanochtend in Start dat ze ook aan een nieuw boek werkt en zich zorgen maakt om jongeren met al die twerkende rolmodellen om zich heen.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Twerkende rolmodellen
Als beroemde mooie vrouw ben je ook een rolmodel en daar houdt Anna Drijver rekening mee. "Het lijkt mij heftig om nu 13 te zijn," zei ze vanochtend in Start. "Dat je bij het zien van Miley Cyrus denkt dat je ook moet twerken, je zo kleden en je tong uitsteken." Dat vindt de actrice een slecht vrouwenbeeld en daarom let ze goed op. "Ik doe wat ik wil, maar als ik goede dingen benadruk dan helpt het anderen misschien."

Boek
Anna Drijver debuteerde in 2010 met een boek, maar er komt in mei weer een nieuw boek aan! Het boek is bijna af en Anna vertelt dat het draait om een meisje die een kleine medische ingreep ondergaat, maar door een medische misser geen kinderen meer kan krijgen. "Een film leeft als het in de bioscoop is of op tv verschijnt, maar zo'n boek blijft doorleven," aldus Anna.

Lars Eidinger
Anna Drijver blijft zichzelf constant verbeteren, zo gaat ze binnenkort een cursus doen bij de Duitse acteur Lars Eidinger. "Het is echt een fenomeen," zegt de actrice. De nieuwe dingen die Anna van hem wil leren is bijvoorbeeld om emotionele teksten van Shakespeare goed over te kunnen brengen.Ster advertentie
Ster advertentie