FunX

Hoe goed zingen Sanne, Latanya en Montell (HNTM) mee met Broederliefde, Dopebwoy en Ronnie Flex?

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Hoe goed zingen Sanne, Latanya en Montell (HNTM) mee met Broederliefde, Dopebwoy en Ronnie Flex?

Voor het eerst mochten er naast meisjes, ook jongens meedoen aan Holland's Next Top Model. En daar bleek zowel de jury, als het publiek blij mee: de 19-jarige Montell van Leijen wist uiteindelijk de wedstrijd te winnen. Maar ook de Rotterdamse Sanne de Kramer en Latanya Renfrum wisten het allebei tot de finale te schoppen.

Vandaag kwamen de twee dames langs in Jouw Stad Rotterdam om te vertellen over hun avonturen in Holland's Next Top Model. Eén ding is zeker: ze zijn helemaal klaar voor hun modellenloopbaan.

Backstage-geluiden

Er kwam veel kritiek op de finale van afgelopen maandag. De techniek leek ontzettend slecht te zijn, doordat je mensen hoorde praten achter de schermen. Maar wat blijkt nu? Dat was gewoon de bedoeling.

''Het hoorde gewoon zo. Bij een Victoria's Secret-show hoor je ook de mensen backstage. We hebben er twee dagen op geoefend.''

Tortelduifjes

Gisteren maakten Montell en Sanne ook bekend dat ze een relatie hebben. Felicity was natuurlijk benieuwd hoe lang de twee modellen al een oogje op elkaar hadden. Helaas wil Sanne daar niet zoveel over kwijt.

''We hebben het nu wel naar buiten gebracht, maar verder willen we het zoveel mogelijk privé houden.''

Jaloezie

Heel mooi zijn, betekent helaas ook: veel jaloezie. Sanne probeert zich niet teveel aan te trekken van de haatreacties, maar vooral te focussen op positieve vibes: ''Meiden zijn vaak jaloers, dus ik vind het wel fijn als meiden tegen elkaar zeggen dat ze knap zijn. Ik kreeg ook berichtjes waarin meisjes zeiden dat ze hoopten dat ik zou winnen of dat ze op me hebben gestemd. Dat vind ik heel fijn.''

Karaokespel

In de show werd wel duidelijk dat de modellen wel van een feestje houden. Maar hoe goed kennen ze de tracks uit de DiXte 1000? Kunnen ze Cartier net zo goed meezingen als ze het kunnen dragen op de catwalk? Zingen de Beautiful Girls net zo mooi over Parijs als dat de meisjes kunnen paraderen over de Champs-Élysées? En zijn de dames nog minder op hun mondje gevallen dan de boys van Broederliefde in Mi No Lob?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Money

Montell schoof vervolgens nog even aan bij Morad & Shay. Hij won een covershoot voor Elle Magazine en een contract bij VDM Models. Maar geen directe money op de bank dus. ''Dat is wel jammer inderdaad. Maar ik heb wel een contract en als je bij een agency zit, krijg je vanuit daar geld voor de opdrachten waarvoor ik geboekt word.''

Verlegen?

Montell wist veel harten te veroveren door het programma, vooral omdat hij zo verlegen leek. Maar toen Shay hem eventjes kort sprak, merkte ze juist het tegenovergestelde: ''Je bent echt een superrelaxte gast.'' Maar ze weet hem toch een beetje verlegen te krijgen...

"Heb je echt overal sproeten?"

Bleekselderij

Wat hebben selderij, Ronnie Flex en Montell met elkaar te maken? Als je HNTM hebt gekeken, weet je wel dat Montell een enorme Ronnie-fan is! Maar hoe goed kent hij zijn songs? En lukt het hem mee te zingen met een mond vol met hét typische modellenvoedsel bleekselderij?

Ster advertentie
Ster advertentie