FunX

Nieuwe Spaanstalige track Rolf Sanchez favoriet in de VS

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe Spaanstalige track Rolf Sanchez favoriet in de VS

Rolf Sanchez gaat keihard in Amerika met zijn nieuwe Spaanstalige track 'Por Si No Te Vuelvo'. Het nummer is, naast een track van Elvis Crespo, de meest gedraaide tropical track in de US airplay chart van de afgelopen twee weken. Vanochtend vertelde de zanger in Start over zijn switch naar de Latin scene.


Latin deuren geopend
"Ik wilde eigenlijk al altijd in de Latin gaan. Het is moeilijk om in Nederland de juiste mensen en contacten te vinden om dat soort muziek te maken. Het is niet alleen salsa, het is tropical. Het is salsa en bachata."

Nadat Rolf werd uitgenodigd om op te treden bij de één na grootste awarduitreiking in Latijns-Amerika (Soberano Awards) in de Dominicaanse Republiek, gingen de Latin deuren wijd open. "Achttien miljoen mensen keken ernaar. Toevallig ook iemand uit Miami. Hij heeft mij in contact gebracht met het team waar ik nu bij zit."

Niet zomaar een team
Rolf werkt nu samen met Guianko Gómez, één van de producers van Marc Anthony. "Ik zei altijd dat ik met de producers wil werken, die mijn idolen groot hebben gemaakt." Maar het wordt nog mooier. "Luis Enrique van Yo No Se Mañana, de zanger van het liedje dat ik bij X-Factor heb gezongen, heeft de core gedaan op mijn salsa track samen met Guianko." Er komt ook een bachata versie uit van het nummer.



Pal Mundo!
De Dominicaans/Nederlandse zanger staat 10 april in Ahoy voor Pal Mundo! "Ik heb er geen woorden voor. Het was/is één van mijn dromen om eens een keer in Ahoy te staan." Kom alvast in de Latin sferen, want Rolf deed Marc Anthony's Vivir Mi Vida live in de ochtendshow.



{source}

<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/video.php?v=423368301165632" data-width="466"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/video.php?v=423368301165632">Bericht</a> door <a href="https://www.facebook.com/funxstart">FunX Start</a>.</div></div>

{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie