FunX

Aya Nakamura met 'Djadja' op #1 in de FunX DiXte 1000

  1. Newschevron right
  2. Aya Nakamura met 'Djadja' op #1 in de FunX DiXte 1000

Aya Nakamura veroverde heel Nederland met Djadja en heeft nu ook de hoogste positie weten te bemachtigen in de FunX DiXte 1000! De zangeres met Malinese roots kreeg uiteindelijk de meeste stemmen voor de titeltrack van het album dat ze begin november uitbracht. Om dit te vieren komt Aya Nakamura volgende week naar de FunX-studio voor een exclusieve showcase en interview.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top 5

Aya Nakamura streed met Djadja tegen Culo van Bizzey, Frenna, KM en Ramiks, Verleden Tijd van Frenna & Lil Kleine, Nightvision van Broederliefde en Sad! van XXXTentacion om de hoogste positie in de top 5. Het bleef lange tijd spannend, maar uiteindelijk trok Aya aan het langste eind.

CHECK HIER DE HELE FUNX DIXTE 1000!

Kwart miljard op Youtube

Djadja kwam dit jaar op #1 binnen in de XChart en werd kort daarna dé zomerhit van het jaar die overal werd meegezongen. Aya Nakamura veroverde niet alleen Nederland, maar ging de hele wereld over. Dat is ook wel te zien aan de cijfers van Djadja op YouTube. De #1 van de FunX DiXte 1000 is inmiddels al meer dan een kwart miljard keer bekeken op YouTube!

Ster advertentie
Ster advertentie