FunX

Online daten: ja of nee?

  1. Newschevron right
  2. Online daten: ja of nee?
De liefde van je leven kan je op veel manieren tegenkomen. Op straat, in de club, via speeddating, op je werk, via via, of online, maar wat is de allerlaatste optie voor jou? Dat probeerde Zarayda donderdag in CritiX te ontdekken met de stelling: ‘Online daten is echt de laatste optie om liefde te vinden’.De stemmen gingen gelijk op. 51,6% was het uiteindelijk oneens met de stelling.

Raar!
Jhudeska heeft vroeger ook aan online daten gedaan, maar vond het uiteindelijk niets. "Mensen doen zich anders voor dan dat ze zijn op internet. Na een paar weken ga je toch denken: wat doet ‘ie raar? En dan kom je erachter dat hij onder een psycholoog loopt en onder curatele staat."Hokjesdenken
Hedwich vindt online daten juist goed, omdat ze denkt dat mensen elkaar in het echte leven al snel in hokjes stoppen. Daarom heeft ze hokjesdating.nl opgericht, een website voor mensen met en zonder beperking, dus voor iedereen die niet in hokjes denkt. "Ik merk dat mensen snel een oordeel hebben, zonder dat ze iemand kennen. Bijvoorbeeld bij iemand die in een rolstoel zit. Maar als je diegene leert kennen, blijkt het misschien een heel leuk persoon te zijn."The Real Deal!
Op Facebook vertelt dat ze veel mensen kent die door online daten hun ware liefde tegen zijn gekomen, maar voor haar hoeft het niet. Dereck ziet het als een prima manier, maar voor hem heeft het nooit gewerkt: "Doe mij maar the real deal!" Tamara is het oneens met de stelling, want zij leeft het succesverhaal: "Op deze manier heb ik mijn BIG love ontmoet en we zijn nu al 10 jaar samen. En nee we waren niet wanhopig." Angie blijft skeptisch: "Mensen kunnen zich anders voordoen dan ze zijn op een PC. Voor mij is het niks."

Ster advertentie
Ster advertentie