Games & gadgets

Bizarre trailer voor 'Death Stranding', de game waar al jaren op gewacht wordt

foto: YouTube/PlayStation
  1. Newschevron right
  2. Bizarre trailer voor 'Death Stranding', de game waar al jaren op gewacht wordt

Gamers wachten al maanden ongeduldig op nieuwe beelden van de PS4-game Death Stranding. Vandaag werd het wachten beloond, maar dat gebeurde met een enorm bizarre en lange trailer die negen minuten duurt. De game die lang geleden werd aangekondigd, moet de nieuwe diamant worden van meesterbrein Hideo Kojima, de gameontwerper die ook achter de Metal Gear-reeks zit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

8 november

Als we de freaky trailer van Death Stranding mogen geloven, dan verschijnt de game later dit jaar op 8 november. De beelden zijn zo extreem vreemd, dat je echt even de tijd moet nemen om het enigszins te begrijpen. Het lijkt erop dat je kunt lopen of motorrijden in de futuristische game en het opneemt tegen een soort cyberterroristen die alles en iedereen willen omleggen. Het vechtwerk ziet er tof uit, maar blijkbaar is het ontwijken van vijanden ook mogelijk door je te verstoppen.

Tweede Wereldoorlog

Precies op het moment dat je Death Stranding denkt het te begrijpen, verandert de wereld in de trailer en beland je midden in de Tweede Wereldoorlog tussen zombienazi's op het slagveld. En op de één of andere manier spelen baby's ook een grote rol in de game.

Norman Reedus

De officiële omschrijving van Death Stranding is misschien het meest logisch. Daarin staat dat Sam Bridges (gespeeld door Norman Reedus) het hoofdpersonage is. Sam Bridges leeft in een wereld die veranderd wordt door de 'Death Stranding'. Jij loopt rond met stukjes van de toekomst waarmee je moet gaan proberen om de aarde - die compleet naar de klote is - te herstellen.

Beroemdheden

Naast Norman Reedus zien we ook andere bekenden uit Hollywood zoals Mads Mikkelsen (Hannibal, Polar), Leá Seydoux (Spectre), topregisseur Guillermo Del Toro én Troy Baker die je misschien beter kent als Joel uit de videogame The Last Of Us.

Ster advertentie
Ster advertentie