Games & gadgets

KFC komt met bizarre console die ook je kip warm houdt

foto: YouTube: KFC Gamingfoto: YouTube: KFC Gaming
  1. Newschevron right
  2. KFC komt met bizarre console die ook je kip warm houdt

Een PlayStation 5 of Xbox Series X in bezit hebben, is leuk. Maar kunnen ze ook je kip warmhouden? Het antwoord op die vraag is simpel: nope. Daarom komt KFC met een next level game console die dat wel kan. Dit klinkt waarschijnlijk als een grap, maar KFC is bloedserieus.

Geflirt met gamingwereld

KFC flirt al langere tijd met de gamingwereld, maar het leek nooit echt verder te gaan dan dat. Zo heeft de fastfoodketen speciale KFC Gaming-kanalen op social media, waarop allerlei memes van games te vinden zijn. Via die social media-kanalen teasde KFC al langere tijd naar het uitbrengen van een console. Zo dropte KFC Gaming op 12 juni, een dag na de presentatie van de PlayStation 5, een video van de zogeheten KFConsole.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chicken Chamber

"De toekomst van gaming is hier. We introduceren de KFConsole. #PowerYourHunger", schreef KFC Gaming destijds. Uiteraard nam niemand dit echt serieus en werd het gezien als een grote marketinggrap. Niets bleek minder waar te zijn, want inmiddels is er een speciale webpagina gelanceerd door PC hardware-ontwikkelaar Cooler Master, een van de partners voor de KFConsole.

"Er is nooit een lekkerdere manier geweest om de nieuwste titels te ervaren in verbluffende 4K en 240ps", valt er op de pagina te lezen. "Riskeer nooit meer dat je kip koud wordt dankzij de gepatenteerde 'Chicken Chamber'. Door gebruik te maken van het natuurlijke warmte- en luchtstroomsysteem, kan je je nu concentreren op het gamen en tussendoor genieten van hete, knapperige kip."

Releasedatum

Om iedereen aan te tonen dat het echt niet om een grap gaat, heeft KFC ook nog eens een promotievideo uitgebracht. Als je van plan was om er nu snel eentje te scoren om cadeau te geven voor kerst, dan heb je helaas pech. De prijs en releasedatum zijn namelijk nog niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie