Games & gadgets

Call of Duty Black Ops: Cold War officieel bekendgemaakt

  1. Newschevron right
  2. Call of Duty Black Ops: Cold War officieel bekendgemaakt

Activision heeft de naam van de nieuwe game in de Call of Duty-reeks bekendgemaakt. Het spel gaat Black Ops: Cold War heten, zoals al maanden verwacht werd. Je kan dus wel raden dat de game zich tijdens de Koude Oorlog afspeelt.

Perseus

De aankondiging van de nieuwe Call of Duty werd gedaan met een YouTube-video met daarin beelden uit het verleden. Daarin vertelt een presentator over een Sovjet-spion met de naam Perseus die zou zijn geïnfiltreerd in het Westen. Niemand wie hij is of waar hij verblijft. Wel wordt duidelijk gemaakt dat er een tijdbom aan het tikken is en dat het gevaar steeds dichterbij komt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onthulling

Wat voor gevaar we kunnen verwachten in Call of Duty Black Ops: Cold War wordt waarschijnlijk op 26 augustus bekend tijdens de onthulling. Treyarch en Raven Software werken momenteel aan de game die op de PlayStation 4 en 5, de Xbox One en de Series X en de pc moet gaan verschijnen.

Kapitalisme vs Communisme

De Koude Oorlog is een periode waarin kapitalistische en communistische landen recht tegenover elkaar stonden. De kapitalistische landen werden geleid door de Verenigde Staten terwijl de communistische landen de Sovjet-Unie en China als leider hadden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie