Games & gadgets

Crash Bandicoot: On The Run krijgt een mobiele versie

foto: Naughty Dog
  1. Newschevron right
  2. Crash Bandicoot: On The Run krijgt een mobiele versie

Jeugdsentiment! Weet je nog al die uurtjes vroeger achter je PlayStation of Xbox waar je met je vriendjes Crash Bandicoot speelde? Goed nieuws, want binnenkort kun je deze herleven op je smartphone. De game krijgt namelijk een mobiele verse.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Run!

In het spel moet je als de knaloranje Crash obstakels zien te ontwijken, terwijl je met grote snelheid door de jungle rent. Anders dan console veeg je nu met je vingers naar links of rechts over het scherm om deze obstakels te vermijden en - in dit geval geen muntjes maar - appels te verzamelen. Aan het einde van elk level is het de bedoeling dat je een eindbaas verslaat. Daarnaast kun je naar alle waarschijnlijkheid ook tegen iemand anders spelen.

Consolegame

Toch meer behoefte aan een volwaardig nieuwe game? Dan is er ook goed nieuws, want afgelopen week is er ook een nieuwe Crash-game aangekondigd die uitkomt op de PlayStation 4 en Xbox One. Voor ieder wat wils dus!

Binnenkort beschikbaar

Crash On the Run is helemaal gratis en verschijnt binnenkort voor iOS en Android-apparaten. Additionele aankopen in de app kosten wel geld. Check hierboven de aankondigingstrailer van het spel.

Ster advertentie
Ster advertentie