Games & gadgets

'Moeder slaat zoon (10) ontwrichte kaak, omdat hij niet stopte met Fortnite spelen'

foto: EPIC
  1. Newschevron right
  2. 'Moeder slaat zoon (10) ontwrichte kaak, omdat hij niet stopte met Fortnite spelen'

Een moeder uit South-Florida wordt ervan verdacht dat ze haar 10-jarige zoon heeft mishandeld, omdat hij weigerde te stoppen met het spelen van de game Fortnite. De 35-jarige Ann Perugia zou haar zoon hebben gevraagd om de game af te sluiten en te gaan douchen. De jongen geeft toe dat zijn moeder dat had gevraagd en zegt dat hij het helemaal vergeten was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ontwrichte kaak en krabsporen

Tien minuten later kwam de moeder terug en speelde hij nog steeds Fortnite. De jongen zag de bui al hangen en liep alsnog richting de badkamer. Onderweg naar de douche zou de jongen aangevallen zijn door zijn moeder. Hij zegt dat zijn moeder hem volgde naar de badkamer en hem daar in zijn gezicht sloeg. Het leverde het kind een ontwrichte kaak op en volgens de politie had hij ook sporen van gekrab over zijn hele lichaam.

Tas vol kleren en schoenen

Na de kaakslag zou Ann Perugia de vader van de jongen gebeld hebben om hem op te halen. De vader, Brian Butler, zegt dat zijn zoon in de voortuin stond met een tas vol kleren en schoenen. Volgens The Miami Herald zou de jongen zijn vader verteld hebben dat zijn moeder hem had geslagen. Zijn tante hoorde het verhaal en kwam direct in actie door de politie te bellen.

Verklaring moeder wijkt af

De verklaring van de moeder wijkt nogal af van die van haar zoon. Ann Perugia geeft toe dat haar zoon weigerde te stoppen met het spelen van Fortnite en dat hij uiteindelijk richting de badkamer ging. Ook geeft ze toe dat ze hem gevolgd heeft. Maar vervolgens zou ze hem alleen gevraagd hebben waarom hij zo arrogant deed. "Ik haat je en je doet nooit iets voor mij", zou het antwoord van de tienjarige jongen zijn geweest. Direct daarna zou ze zijn vader hebben gebeld. Volgens de politie heeft de moeder niets over het slaan van haar kind gezegd. Hoe zou hij dan aan een ontwrichte kaak komen?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie