Games & gadgets

Post Malone die Call of Duty streamt is nu al legendarisch

foto: twitch.tv/postmalonesucks
  1. Newschevron right
  2. Post Malone die Call of Duty streamt is nu al legendarisch

"I just whiped their whole f**king team! Oh my God you f**king b*tch! Get the f**k outta here. I'll f**king murder you all!" Dat Post Malone een beetje wacko is, weten we allemaal. Dat is ook één van de redenen dat zijn Call of Duty-streams inmiddels legendarisch zijn. Tijdens het streamen zit de rockstar helemaal in de game en neemt zichzelf en zijn omgeving geen moment serieus, totdat hij neergeknald wordt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Post Malone Sucks

CompetativeGamingTV heeft de grappigste beelden uit de streams van Post Malone op een rijtje gezet en serveert ze op YouTube aan iedereen die wil zien hoe wacko de artiest tijdens het gamen is. Check je liever een hele stream? Check dan Twitch.

Gaming Malone

Wat maar weinig mensen weten is dat Post Malone muzikaler is geworden dankzij een game. Jaren geleden ownde hij alles en iedereen met de game Guitar Hero en besloot het daarom maar op een echte gitaar te proberen. Daar bleek hij ook goed in te zijn en van het één kwam vervolgens het ander. Mocht je echt geïnteresseerd zijn in de belangrijke rol die gaming in het leven van Post Malone speelt, check dan de Noisey Raps docu: From SoundCloud to Success with Post Malone. Daarin vertelt hij onder andere hoe het gestream van een goede vriend hem als beginnende artiest heeft geholpen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie