Games & gadgets

Met nieuwe Mario Kart-game race je door je eigen huis

foto: YouTube: Nintendo
  1. Newschevron right
  2. Met nieuwe Mario Kart-game race je door je eigen huis

Fans van Mario Kart opgelet! Nintendo komt namelijk met een geweldige nieuwe game waarmee je letterlijk door je eigen woonkamer - of andere kamer - kunt rondscheuren. Dat gaat door middel van een op afstand bestuurbaar kartautootje met een ingebouwde camera die door je kamer rijdt. Voor als je het nog niet doorhad: ja, we leven echt in de toekomst.

Eigen racebaan maken

Mario bestaat dit jaar 35 jaar en voor die gelegenheid brengt Nintendo allerlei nieuwe Mario-games uit. Een daarvan is dus Mario Kart Live: Home Circuit, waarmee je met een mini-kart door je huis racet. Het spel wordt geleverd met de bestuurbare mini-kart en speciale poortjes die de speler in een kamer moet neerzetten om een eigen racebaan te maken. Vervolgens is je zelfgemaakte circuit in je eigen woonkamer te zien via het scherm van de Nintendo Switch en racen maar!

Mini-karts

Het spel is te spelen tegen computergestuurde tegenstanders of met maximaal vier spelers in een lokale multiplayer-modus. De bestuurbare mini-karts reageren op alles wat er in het spel gebeurt. Zo krijgt de kart een snelheidsboost door een paddenstoel of komt hij tot stilstand als je geraakt wordt door een rood schild.

Mario Kart Live: Home Circuit is vanaf 16 oktober verkrijgbaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie