Games & gadgets

Nieuwe Call of Duty krijgt singleplayercampagne

foto: Steam
  1. Newschevron right
  2. Nieuwe Call of Duty krijgt singleplayercampagne

De nieuwe Call of Duty-game krijgt weer een singeplayercampagne! In Call of Duty: Black Ops 4 werd de singleplayermodus vervangen door battle royale-modus Black Out en dat bleek zeer succesvol. Toch laat Activision-directeur Rob Kostich weten dat je dit jaar weer solo kan knallen in de nieuwe CoD. Of de Blackout-modus gaat terugkeren is nog onbekend.

Multiplayer

Naast een singleplayermodus maakte Kostich bij de presentatie van de kwartaalcijfers van Activision ook bekend dat de nieuwe Call of Duty een grote en uitgebreid multiplayer en co-op gameplay krijgt én in de herfst uitkomt.

Modern Warfare 4?

Activision liet ook weten dat de nieuwe Call of Duty-game bij de geschiedenis van Infinity Ward past. Dat zijn tevens de makers van de Modern Warfare-reeks, dus het zou zomaar kunnen zijn dat er een nieuwe MW aankomt. Er gaan al een tijdje geruchten dat de nieuwe Call of Duty mogelijk Modern Warfare 4 gaat heten en de laatste Modern Warfare wordt. Onlangs postte YouTuber Chaos nog een lange lijstwaar een reeks CoD-geruchten in opgesomd staat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie